Spune-ne despre Proiectul tau

Completeaza Numele
Completeaza Numarul de Telefon
Spune-ne ceva despre proiectul tau
  • One of our team's members will get in touch with you within 24 hours.

  • We collect all data from you and make suggestions in your best interest.

  • After collecting all the data, our team is prepared to offer you a free quote for your project.

  • We're ready to sign an NDA to ensure you full confidentiality.

Politica de confidentialitate

Websiteul https://www.royalsoft.eu/ro este detinut si operat de catre SC Royalsoft SRL, cu sediul social in CONSTANTA, Str. Av. Vasile Craiu, Nr. 3, Camera Nr.1, Judetul CONSTANTA, avand codul unic de inregistrare nr. RO33897701 si numar de ordine in registrul comertului J13/2382/2014. (“Royalsoft”, “noi” “noua/al nostru/ a noastra” sau alte denumiri similare).

Confidentialitatea dumneavoastra este foarte importanta pentru noi, de aceea am creat aceasta politica de confidentialitate, pentru a va informa asupra modului in care colectam, utilizam si securizam datele dumneavoastra.

Acest Acord de Politica de confidentialitate reprezinta un acord legal intre dumneavoastra („Vizitator”, „Utilizator”) si compania ROYALSOFT SRL ce defineste termenele si conditiile pentru utilizarea acestui site, politica de confidentialitate si protectia datelor cu caracter personal, asa cum sunt definite mai jos.

Accesand acest website, sunteti de acord cu termenele acestei politici de confidentialitate. Aceasta politica de confidentialitate va fi interpretata impreuna cu Termenele si Conditiile Royalsoft, care guverneaza ultilizarea de catre dumneavoastra a acestui website in general.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de ROYALSOFT SRL exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul pentru cererea de oferta sau pentru aplicarea in vederea obtinerii unui interviu pentru unul din potentialele posturi disponibile, vor fi folosite numai pentru a va trimite oferta de pret sau detaliile solicitate referitoare la unul din serviciile Royalsoft SRL sau in cazul in care aplicati in sectiunea Cariere, pentru a programa un interviu.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea cererii de oferta. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa ROYALSOFT SRL, conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa ROYALSOFT SRL prin email la adresa contact@royalsoft.eu. ROYALSOFT SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda informatiile referitoare la datele personale ale clientilor sai.

ROYALSOFT SRL nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

Ce informatii colectam?

Adresa de email: este necesara atunci cand completati formularul de solicitare a unei oferte, pentru formularul de aplicare la un potential post disponibil sau pentru a va abona la newsletter.

Date legate de identitate: nume, prenume, adresa de email, numar de telefon, numele companiei, domeniu de activitate.

Date legate de navigare - date legate de modul in care folositi website-urile, incluzand: adresa IP, browser folosit, durata navigarii, istoricul cautarilor, sistem de operare folosit, limba si pagini vizualizate.

Date despre accesarea siteului si aplicatiei web: acestea pot include URL-uri complete, secventa de click-uri catre, prin si de la website-urile noastre, informatii sau produse vizualizate / cautate, durata vizitelor pe anumite pagini, informatii privind interactiunea cu paginile (ex. derularea, click-urile, trecerile de mouse), date despre comportamentul utilizatorilor.

Date despre retele de socializare folosite: atunci cand utilizati functionalitatile noastre.

Scopul prelucrarii datelor:

  • Pentru prelucrarea cererii dumneavoastra de oferta, prin formularul de cerere de oferta;
  • Pentru evaluarea produselor si serviciilor pe care vi le furnizam;
  • Pentru administrarea site-ului https://www.royalsoft.eu/;
  • Pentru analiza si imbunatatirea site-ului https://www.royalsoft.eu/, a serviciilor, a ofertei comerciale si a publicitatii pe care o desfasuram;
  • Pentru peersonalizarea Websiteului pentru dumneavoastra;
  • Pentru a ne sustine drepturile si obligatiile stipulate in contractele semnate cu utilizatorii, precum si alte obiective legale;
  • Pentru trimiterea periodica de emailuri, atunci cand sunteti abonati la lista notificarilor pentru ultimele noutati ale companiei si serviciilor noastre, sau la orice alta lista de abonare;
  • Pentru activarea accesului si utilizarii serviciilor Websiteului;

Informatii identificabile non-personale

Acestea sunt informatii care nu se identifica cu o persoana anume. Putem colecta aceste informatii in mai multe feluri pe acest Website, inclusiv, dar nu limitat la, modul in care utilizati Websiteul, cum ar fi resursele accesate, cautate sau downloadate, frecventa si durata de vizitare si sursa adresei dumneavoastra de IP.

Legalitatea Prelucrarii

Conform art. 6, alin 1 din REGULAMENTUL (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016, prelucrarea datelor este legala numai daca si in masura in care se aplica cel putin una dintre urmatoarele conditii:

  1. persoana vizata si-a dat consimtamantul pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal pentru unul sau mai multe scopuri specifice;
  2. prelucrarea este necesara pentru executarea unui contract la care persoana vizata este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract;
  3. prelucrarea este necesara in vederea indeplinirii unei obligatii legale care ii revine operatorului;
  4. prelucrarea este necesara pentru a proteja interesele vitale ale persoanei vizate sau ale altei persoane fizice;
  5. prelucrarea este necesara pentru indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public sau care rezulta din exercitarea autoritatii publice cu care este investit operatorul;
  6. prelucrarea este necesara in scopul intereselor legitime urmarite de operator sau de o parte terta, cu exceptia cazului in care prevaleaza interesele sau drepturile si libertatile fundamentale ale persoanei vizate, care necesita protejarea datelor cu caracter personal, in special atunci cand persoana vizata este un copil.

Litera (f) din primul paragraf nu se aplica in cazul prelucrarii efectuate de autoritati publice in indeplinirea atributiilor lor.

Durata stocarii datelor

Datele personale sunt prelucrate si stocate pana la indeplinirea scopului in care au fost prelucrate.

Datele dumneavoastra vor fi sterse in termen de 5 ani de la incetarea relatiilor cu noi.

Daca legea impune un termen de pastrare a datelor dvs. (de ex. in cazul facturarii termenul prevazut este de 5 ani), datele vor fi pastrate pana la expirarea acelui termen.

Daca ne solicitati stergerea datelor, in acord cu dreptul dvs. de a face o astfel de solicitare de stergere, vom proceda la stergerea datelor, cu exceptia situatiilor in care suntem obligati sa le pastram.

Modul in care pot fi modificate datele

Datele personale pe care le stocam pot fi modificate si/sau sterse trimitand un email la contact@royalsoft.eu

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre ROYALSOFT SRL si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: partenerii contractuali, imputerniciti sau procesatori de plati.

De asemenea, in cazul in care se vor schimba asociatii ROYALSOFT SRL, sau in caz de divizare, reorganizare, dizolvare, insolventa, este posibil sa transferam datele tale catre noii detinatori sau administratori/lichidatori.

Datele personale nu sunt transferate in tari din afara UE sau SEE, sau catre organizatii internationale.

Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Politica de Cookies

Site ul https://www.royalsoft.eu/ utilizeaza cookies pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

Ce este un "cookie"?

Un "Internet Cookie" (termen cunoscut si ca "browser cookie" sau "HTTP cookie" sau pur si simplu "cookie") este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul.

Cookie-ul este instalat prin solicitara emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet "pasiv" (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driveul utilizatorului).

Un cookie este format din 2 parti: numele si continutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existenta a unui cookie este determinata; tehnic, doar webserverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se intoarce pe website-ul asociat webserverului respectiv.

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet.

Exista 2 categorii mari de cookie-uri:

  • Cookieuri de sesiune – acestea sunt stocate temporar in dosarul de cookie-uri al browserului web pentru ca acesta sa le memoreze pana cand utilizatorul iese de pe web-siteul respectiv sau inchide fereastra browserului (ex: in momentul logarii/delogarii pe un cont de webmail sau pe retele de socializare).
  • Cookieuri Persistente – Acestea sunt stocate pe hard-drive-ul unui computer sau echipament (si in general depinde de durata de viata prestabilita pentru cookie). Cookie-urile persistente le includ si pe cele plasate de un alt website decat cel pe care il viziteaza utilizatorul la momentul respectiv – cunoscute sub numele de 'third party cookies’ (cookieuri plasate de terti) – care pot fi folosite in mod anonim pentru a memora interesele unui utilizator, astfel incat sa fie livrata publicitate cat mai relevanta pentru utilizatori.

Care sunt avantajele cookie-urilor?

Un cookie contine informatii care fac legatura intre un web-browser (utilizatorul) si un web-server anume (website-ul). Daca un browser acceseaza acel web-server din nou, acesta poate citi informatia deja stocata si reactiona in consecinta. Cookie-urile asigura userilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile multor websiteuri pentru a oferi servicii confortabile utilizatorillor: ex – preferintele in materie de confidentialitate online, optiunile privind limba site-ului, cosuri de cumparaturi sau publicitate relevanta.

Care este durata de viata a unui cookie?

Cookieurile sunt administrate de webservere. Durata de viata a unui cookie poate varia semnificativ, depinzand de scopul pentru care este plasat. Unele cookie-uri sunt folosite exclusive pentru o singura sesiune (session cookies) si nu mai sunt retinute odata de utilizatorul a parasite website-ul si unele cookie-uri sunt retinute si refolosite de fiecare data cand utilizatorul revine pe acel website ('cookie-uri permanente'). Cu toate aceste, cookie-urile pot fi sterse de un utilizator in orice moment prin intermediul setarilor browserului.

Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site

O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:

  • Cookie-uri de performanta a site-ului
  • Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
  • Cookie-uri pentru geotargetting
  • Cookie-uri de inregistrare
  • Cookie-uri pentru publicitate
  • Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate

In ceea ce numim "web 2.0", "cookie"-urile joaca un rol important in facilitarea accesului si livrarii multiplelor servicii de care utilizatorul se bucura pe internet, cum ar fi:

  • Personalizarea anumitor setari precum: limba in care este vizualizat un site, moneda in care se exprima anumite preturi sau tarife.
  • Cookie-urile ofera detinatorilor de site-uri un feedback valoros asupra modului cum sunt utilizate site-urile lor de catre utilizatori, astfel incat sa le poata face si mai eficiente si mai accesibile pentru utilizatori.
  • Permit aplicatiilor multimedia sau de alt tip de pe alte site-uri sa fie incluse intr-un anumit site pentru a crea o experienta de navigare mai valoroasa, mai utila si mai placuta.
  • Imbunatatesc eficienta publicitatii online.

Dezvaluirea informatiilor catre parti terte

Royalsoft nu vinde, negociaza sau transfera catre parti terte informatiile personale. Acest lucru nu include partile terte de incredere care ne asista in operarea site-ului sau in conducerea afacerii, atat timp cat partile terte sunt de acord sa pastreze confidentialitatea acestor informatii.

Informatiile non-private, cu toate acestea pot fi furnizate catre alte parti pentru marketing, publicitate, sau in alte scopuri.

Singurele imprejurari in care vom fi obligati sa dezvaluim aceste informatii, vor fi la cererea instantelor judecatoresti, politiei, parchetului sau altor organe de urmarire judiciara.

Modalitatea de colectare a datelor:

Datele pot fi colectate:

  • Cand completati formularul de comanda;
  • Cand ne contactati (prin email sau telefon);
  • In mod indirect prin intermediul cookie-urilor.

Protejarea informatiilor

Securitatea datelor cu caracter personal este importanta pentru noi. Pastram masuri adecvate de precautie de ordin administrativ, tehnic si fizic pentru a proteja datele cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii accidentale, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, utilizarii si tuturor celorlalte forme legale de prelucrare a datelor cu caracter personal aflate in posesia noastra.

ROYALSOFT SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

ROYALSOFT SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

Linkuri catre alte website-uri

Acest website contine linkuri catre alte websiteuri. Va rugam sa luati la cunostinta faptul ca Royalsoft SRL nu este responsabila pentru practicile de confidentialitate ale altor siteuri. Incurajam utilizatorii nostri sa fie atenti si atunci cand pleaca de pe acest website, sa citeasca politica de confidentialitate a fiecarui website care colecteaza informatii personale identificabile.

Aceasta politica de confidentialitate se aplica strict informatiilor colectate de catre acest Website.

Accesul minorilor

Continutul site-urilor si materialelor detinute de ROYALSOFT SRL nu este destinat minorilor, dar continutul sau nu este vatamator pentru acestia. Nu colectam informatii si date ale minorilor sub 16 ani.

Reactulizarea acestei declaratii

Royalsoft poate reactualiza politica de confidentialitate a acestui website, publicand o noua versiune pe acest website. Verificati aceasta pagina ocazional, pentru a va asigura ca sunteti la curent cu orice schimbare.

Contactati Royalsoft

Daca aveti intrebari referitoare la aceasta politica de confidentialitate sau la felul in care Royalsoft trateaza informatiile personale, va rugam sa utilizati formularul de contact, sau scrieti-ne un email la adresa contact@royalsoft.eu.

Data intrarii in vigoare

Aceasta Politica de confidentialitatea a fost modificata ultima oara la data de: 31 August 2021